Kava proti stresu

Fitness Coffee – posebna kava proti stresu in za regeneracijo

kava proti stresu FitnessCoffeeKlasična kava ni ravno najboljša rešitev proti stresu, saj vsebuje velike količine kofeina. Zato je to bolj kava za poživljanje, ki resnično lahko zbudi, zmanjša utrujenost in izboljša osredotočenost, kot pa kava proti stresu in za regeneracijo. Ljubitelje kave bo zagotovo navdušil podatek, da je na voljo posebna kava proti stresu, imenovana Fitness Coffee, ki je zelo učinkovita tudi pri številnih drugih težavah.

Fitness Coffee je revolucionirani patetentirani izdelek, katerega osnova je italijanska kava z dodanimi 16 zelišči in dišavnicami. Telesu pomagajo pri doseganju boljšega počutja, izgubi kilogramov in preprečevanju stresa. Zlasti za slednje bosta poskrbeli predvsem dve sestavini – poprova meta in sladki koren, ki sta znani po svojem pomirjajočem učinku.

Cannabissimo Coffee – kava proti stresu, ki vsebuje kanabis

Kava Cannabissimo je namenjena vsem tistim, ki jim je skrb za zdravje na prvem mestu. Kava, ki so ji dodana mleta čista semena konoplje, je inovativen zaščiten produkt , ki je 100 % naraven in legalen. Sestavljen je iz prvovrstne PREMIUM pražene kave z dodatki zmletih čistih semen konoplje (Canabis sativa), ki vsebujejo olja, proteine, minerale, vitamine in klorofil. Cannabissimo Coffee je še posebej aromatična in slastna, predvsem pa zahvaljujoč ekskluzivnemu produktivnemu procesu polna skodelica številnih aminokislin, Omega 3/6 maščob ter nešteto naravnih oligomineralov, ki so potrebni in koristni za uživanje.

To je kava proti stresu (in za regeneracijo), ki obenem lahko ublaži tudi simptome Alzheimerjeve bolezni, astme in depresije, pomaga pri zniževanju previsokega krvnega tlaka, ublaži bolečine, pospeši okrevanje ter delovanje metabolizma.

Kava Fitness Coffee tudi za regeneracijo

kava za regeneracijo FitnessCoffeeZahvaljujoč posebni kombinaciji sestavin Fitness Coffee ni samo kava proti stresu, temveč je tudi izvrstna kava za regeneracijo. Antioksidanti v njej poskrbijo, da gre za izjemno zdrav napitek, ki je mnogo koristnejši za vas kot običajna kava. Antioksidanti, ki jih Fitness Coffee vsebuje celo za 300 % več kot zeleni čaj, bodo poskrbeli, da se boste počutili bolje in bili bolj zdravi. Antioksidanti namreč nevtralizirajo negativne učinke škodljivih prostih radikalov v našem telesu in tako preprečujejo tveganje za hujše bolezni.

Tako okus kot pozitivne učinke kave Fitness Coffee na telo cenijo potrošniki širom po svetu, kateri pijejo kavo redno vsakdan in katerim je okus kave Fitness Coffee boljši kot okus običajne tradicionalne kave. Številne študije so dokazale edinstveni zdravilni učinek na človeško telo, vse bolj pa je kava Fitness Coffee priljubljena v dneh, ki so polni stresa, utrujenosti in pomanjkanja energije. Privoščite si skodelico kave Fitness Coffee tudi vi.

Vabljeni!