Cannabissimo Coffee

Cannabissimo-logo

CANNABISSIMO COFFEE ne vsebuje:

  • glutena
  • sladkorja
  • GSO ( gensko spremenjenih organizmov )
  • dodatkov
  • konzervansov
  • arome
  • alergenov

Naroči Cannabissimo Coffee zdaj

Kava CANNABISSIMO je namenjena vsem tistim, ki jim je skrb za zdravje na prvem mestu. Izdelek je inovativen zaščiten produkt , ki je 100 % naraven in legalen. Sestavljen je iz prvovrstne PREMIUM pražene kave z dodatki zmletih čistih semen konoplje ( CANNABIS SATIVA ), ki vsebujejo olja, proteine , minerale, vitamine in klorofil.

Cannabissimo coffee kava je še posebej aromatična in slastna, predvsem pa zahvaljujoč ekskluzivnemu produktivnemu procesu polna skodelica številnih aminokislin; Omega 3/6 maščob , ter nešteto naravnih oligomineralov , ki so potrebni in koristni za uživanje.

CannabisKonôplja (znanstveno ime Cannabis sativa)

je od 0,5 do 6 metrov visoka dvodomna rastlina. V konoplji se nahaja skupina substanc, ki se imenujejo kanabinoidi, ki so značilni za konopljo, vendar igrajo vlogo tudi v človeškem telesu (npr. pri uravnavanju krvnega tlaka).

Človek je odkril konopljo okoli 15.000-5000 let pred našim štetjem. Prvi so konopljina vlakna uporabljali v Mezopotamiji in antičnem Egiptu.

Konoplja se v medicini lahko uporablja v obliki vršičkov, ekstraktov in sinteznih analogov aktivnih sestavin konoplje, v takšni obliki, da ustreza aplikaciji. Zgodovina uporabe konoplje v medicinske namene sega v leto 2737 pr.n.š. Konoplja vsebuje vsaj 460 različnih substanc, od katerih je vsaj 66 kanabinoidov.

konopljina-semenaKonopljina semena so z rastlinskega vidika plodovi, tako imenovani oreščki z enim samim semenom, zaprtim v lesnato lupino. Seme vsebuje dve kali (poganjka), v ovoju ali celici okoli teh dveh kali pa so shranjene visoko prehrambne snovi za ljudi in tudi za živali: olje odlične kakovosti (30 – 35 % trigliceridov) vsebuje odlično kombinacijo proteinov (največ edestina), ogljikovih hidratov (35 %), nujno potrebnih mineralov, pomembnih vitaminov, aminokislin in klorofilov. Velika prednost jedilnih konopljinih semen je ta, da ne vsebujejo nikakršnih strupenih ali motečih substanc (kot jih lahko na primer bombažna, oljna in sojina semena), zato jih lahko zaužijemo tudi surova.

Raziskave so pokazale , da uživanje konoplje pomaga in lajša nekatere bolezni, med njimi tudi : Alzheimerjeva bolezen; Astma; Bolečine; Depresija; Glavoboli; Hipertenzija – visok krvni tlak ; med drugim je uživanje pokazalo tudi manjšanje tumorjev , pospeši okrevanje …. Pozitivni učinki uživanja konoplje se odražajo tudi v boljši odzivnosti metabolizma in presnove.

skodelica (7 g) vsebuje: *

Kalorije Sladkorji Maščobe Nasičene maščobe
0,75 kcal 0,05 g 0,01 g 0,00 g
< 1 % < 1 % < 1 % 0,00%

*Odstotek dnevne potrebe na osnovi porabljenih 2000 kalorij.

Pakiranje: paket 250 g srednje mleta / zadošča za 35/40 skodelic kave.