Kava za regeneracijo

Kava za regeneracijo, izgubo telesne teže in proti učinkom stresa

kava za regeneracijo FitnessCoffeeKava za regeneracijo Fitness Coffee je 100% naravni izdelek, ki je izdelan iz visoko kakovostne italijanske pražene kave in 16 izbranih naravnih zelišč in začimb. Vsak od njih ima posebne učinke in kombinacija ustvarja edinstveno bistvo zdravega kavnega napitka, ki vam pri uživanju grenke ali sladke zagotavlja nezmotljivo aromo.

Prvenstveno je bila kava Fitness Coffee razvita za profesionalne in rekreativne športnike – kot pomoč za regeneracijo telesa, pospeševanje metabolizma in dodatno izgorevanje maščob v organizmu. Čeprav ni vsak športnik, je kava za regeneracijo primerna tudi za tiste, ki želijo izgubiti kakšen kilogram telesne teže, predvsem pa za tiste, ki se želijo počutiti bolje zaradi vsebnosti antioksidantov. Vse več raziskav pravi, da ima kava ugoden učinek za zdravje kot tudi na perfomans med treningom.

Kava za regeneracijo pred in med aktivnostjo

Raziskave so pokazale, da uživanje kofeina pred in med aktivnostjo izboljša vzdržljivost ter omogoči jasne misli in hitrejše odločanje. Le to vam lahko pride še kako prav na vzdržljivostnih in adrenalinskih tekmah, kjer je lahko hitro odločanje o naslednjem koraku ključnega pomena.

Skodelica kave pred naslednjim treningom bo tudi izboljšala hitrost vašega teka. Stimulansi v kavi namreč izboljšajo reakcijski čas in hitrost pri teku.

Atleti vedo, da morajo takoj po treningu zaužiti obrok, bogat z ogljikovimi hidrati, da ponovno napolnijo glikogenske rezerve. Nedavne študije pa so privedle do ugotovitve, da naj bi kofein lahko še izboljšal regeneracijo. Pri zaužitju pijače oz. obroka z vsebnostjo kofeina, naj bi se glikogenske rezerve namreč napolnile za kar 66% več kot, če so zaužili pijačo oz obrok le z ogljikovimi hidrati.

Fitness Coffee – izvrstna kava za zdravje

kava za zdravje FitnessCoffeeMariskdo je mnenja, da kava za zdravje ni dobra. Pri tem moramo poudariti, da to drži le za klasično kavo, ki vsebuje visoke količine kofeina in je zato to bolj kava za poživljanje, kot pa kava za regeneracijo, pomiritev in premagovanje stresnih situacij. Takšna kava res ni dobra za zdravje, saj lahko ima precej negativnih učinkov, še posebej če je popijete zelo veliko.

Fitness Coffee kava za regeneracijo vsebuje manj kofeina kot klasična kava, obenem pa je bolj zdrava tudi zato, ker vsebuje ogromno antioksidantov in drugih zdravju koristnih snovi, kar je posledica različnih dišavnic in zelišč, ki so ji dodana. Še zlasti znani po svojem pomirjujočem učinku sta poprova meta in sladki koren. Zato Fitness Coffee ni samo kava za zdravje, ampak tudi izvrstna kava proti učinkom stresa.