Vprašanja in odgovori

Kaj je CANNABISSIMO COFFEE kava ?

CANNABISSIMO COFFEE kava je revolucionarni izdelek, katerega osnova je italijanska kava z dodanimi mletimi zrni konoplje Cannabis Sativa . Telesu pomagajo pri doseganju boljšega počutja in blažijo nekatere

Ali je CANNABISSIMO COFFEE KAVA naravni proizvod?

CANNABISSIMO COFFEE kava je 100 % naravni proizvod; ki ne vsebuje GSO ( gensko spremenjenih organizmov). Vse sestavine CANNABISSIMO COFFEE kave imajo sledljivost proizvajalca, kar pomeni, da so proizvedene pri certificiranih proizvajalcih.

So CANNABISSIMO COFFEE kavi dodani kakšni stimulansi?

Izdelku niso dodani nikakršni umetni stimulansi. Naši izdelki so izdelani iz naravnih in zdravih sestavin.

Kako je najbolje uživati CANNABISSIMO COFFEE kavo?

CANNABISSIMO COFFEE kavo pijemo kot vse druge kave. Za najboljše rezultate je priporočljivo spiti 2-3 skodelice kave dnevno. Priporočamo zamenjavo vaše obstoječe kave z CANNABISSIMO COFFEE kavo.

Katere umetne sestavine so dodane?

CANNABISSIMO COFFEE kava je 100 % naravni proizvod; ki ne vsebuje:

  • brez umetnih snovi
  • brez umetnih barvil
  • brez konzervansov
  • brez dodanega sladkorja
  • brez glutena
  • GSO ( gensko spremenjeni organizmi )

Koliko FITNESS COFFE kave lahko spijem na dan?

Na dan lahko spijemo 2-3 skodelice CANNABISSIMO COFFEE kave dnevno. Predvidena količina je 6-7 g kave na osebo. Priporočamo zamanjavo vaše obstoječe kave z CANNABISSIMO COFFEE kavo.

Zakaj je priporočeno zamenjati obstoječo kavo z CANNABISSIMO COFFEE kavo?

Zamenjava vaše obstoječe kave z CANNABISSIMO COFFEE kavo je priporočljiva zaradi pozitivnih učinkov kave in konoplje v vzajemnem dlovanju.

Kdo ne bi smel piti CANNABISSIMO COFFEE kave?

CANNABISSIMO COFFEE kava je naravni izdelek, zato ga lahko pijejo vse zdrave in telesno aktivne osebe. Pri vseh zdravih osebah je v času testiranja izdelek pozitivno vplival na telo, vsekakor pa menimo, da se je potrebno kot pri vseh prehranskih ali zeliščnih dodatkih posvetovati z vašim osebnim zdravnikom o primernosti uporabe tega izdelka, še posebej če imate zdravstvene omejitve.
Če dojite, ste noseči ali želite zanositi, imate hipertenzijo ali srčno bolezen, se morate pred uporabo tega izdelka posvetovati z zdravnikom. Ker izdelek vsebuje kofein ga odsvetujemo uporabi osebam mlajšim od 16 let.

Ali lahko še naprej jemljem vitamine in minerale, če sem pil kavo CANNABISSIMO COFFEE?

Cannabissimo kava je prehransko dopolnilo, ki vsebuje številne učinke, ki so koristni pri vsakodnevni prehrani. Seveda pa lahko jemljete vitamine in minerale čeprav pijete CANNABISSIMO COFFEE kavo. CANNABISSIMO COFFEE kava ni nadomestek za vitamine.

Ali lahko pijem CANNABISSIMO COFFEE kavo če jemljem zdravila?

Ni znanih škodljivih učinkov kave, vendar se pred uporabo posvetujte z vašim zdravnikom.

Kako varna je proizvodnja kave CANNABISSIMO COFFEE ?

Proizvod CANNABISSIMO COFFEE kava je 100% rastlinskega izvora in je narejena v Evropski uniji v ITALIJI. Proizvodnja je v kraju BRACCIANO; regija LAZIO v sodobnem industrijskem objektu, ki zagotavlja vse varnostne in zdravstvene zahteve. Proizvodnja je organizirana v skladu z Ministrstvom za zdravje v Italiji in po veljavni Evropski zakonodaji. Vse sestavine prihajajo s kontroliranim poreklom od certificiranih Italijanskih dobaviteljev, kar zagotavlja svežino in hranilno vrednost posameznega izdelka.

Kakšen je rok trajanja izdelka?

CANNABISSIMO COFFEE kava ima rok trajanja 2 leti. Datum uporabe je označen na posameznem pakiranju.

Kako je potrebno shranjevati CANNABISSIMO COFFEE kavo?

Da se ohrani okus sveže pražene kave in vzdržuje visoko raven antioksidantov in hranil v njej je potrebno kavo shranjevati v hladnem in suhem prostoru, v dobro zatesnjeni embalaži.

Kakšna je vsebnost kofeina v CANNABISSIMO COFFEE kavi?

Vsebnost kofeina je odvisna od priprave CANNABISSIMO COFFEE kave. Espresso kava vsebuje med 50-70 mg kofeina na skodelico; kapljično pripravljena kava kot je filter kava pa med 70-100 mg na skodelico.
Študije, ki so opravljene zagovarjajo kofein kot naraven spodbujevalec, nasprotne študije pa ga spoznavajo kot zdravju nepomembnega. Resnica je nekje v sredini, saj je lahko primerna količina kave koristna za zdravlje.
To dosežemo s patentiranim proizvodom CANNABISSIMO COFFEE kave, ki ga zamenjamo z našo običajno kavo. Ne samo, da je vsebnost kofeina manjša, ampak organizem dobi še izvlečke esecialnih maščobnih kislin, ki so nujno potrebne za delovanje človeškega organizma .

Kakšen je najboljši način za pripravo CANNABISSIMO COFFEE kave?

Način priprave CANNABISSIMO COFFEE kave je po vaši želji in okusu.Izbirate lahko med Espresso kavo; Filtrskim načinom priprave kave; Priprava v caffeterii. . .
Dodajanje mleka ne spremeni vsebnostiin kakovosti , prav tako ne spremeni vsebnosti dodajanje sladkorja. Vendar je pomembno omeniti, da mleko vsebuje sladkorje in maščobe, ki vaše telo obremenijo in da znižujejo učinkovitost in vpliv na telo.

Kako naročiti CANNABISSIMO COFFEE kavo in kakšna je dobava?

V naši spletni trgovini, ki vas vodi po nakupu korak po korak lahko kupite naše izdelke. Dostava izdelkov je običajno naslednji dan, saj so izdelki na zalogi, v primeru praznikov pa bo pošiljka oddana naslednji delovni dan.

Kje lahko prevzamem izdelek ?

Izdelek vam bomo dostavili s GLS Slovenije ; cena pošiljanja je po veljavnem ceniku GLS Slovenije za podjetja .

Kako plačam izdelek?

Izdelek plačate ob prevzemu kurirju hitre pošte ali na najbližjem bencinskem servisu ki je v mreži GLS hitre pošte.