Vprašanja in odgovori

Kaj je FITNESS COFFEE kava ?

FITNESS COFFEE kava je revolucionarni patentiran izdelek, katerega osnova je italijanska kava z dodanimi 16 zelišči in dišavnicami. Telesu pomagajo pri doseganju boljšega počutja, izgubi kilogramov in preprečevanju stresa. Vsebuje več kot 300 % antioksidantov kakor zeleni čaj.

Ali je FITNESS COFFEE KAVA naravni proizvod?

FITNESS COFFEE kava je 100 % naravni proizvod; ki ne vsebuje GSO ( gensko spremenjenih organizmov). Vse sestavine FITNESS COFFEE kave imajo sledljivost proizvajalca, kar pomeni, da so proizvedene pri certificiranih proizvajalcih.

So FITNESS COFFEE kavi dodani kakšni stimulansi?

Izdelku niso dodani nikakršni umetni stimulansi. Naši izdelki so izdelani iz naravnih in zdravih sestavin.

Kako je najbolje uživati FITNESS COFFEE kavo?

FITNESS COFFEE kavo pijemo kot vse druge kave. Za najboljše rezultate je priporočljivo spiti 2-3 skodelice kave dnevno. Priporočamo zamenjavo vaše obstoječe kave z FITNESS COFFEE kavo.

Katere umetne sestavine so dodane?

FITNESS COFFEE kava je 100 % naravni proizvod, katera je:
– brez umetnih snovi
– brez umetnih barvil
– brez konzervansov
– brez dodanega sladkorja
– brez GSO (gensko spremenjeni organizmi)
– brez alergenov

Koliko FITNESS COFFE kave lahko spijem na dan?

Na dan lahko spijemo 2-3 skodelice FITNESS COFFEE kave dnevno. Predvidena količina je 6-7 g kave na osebo. Priporočamo zamenjavo vaše obstoječe kave z FITNESS COFFEE kavo.

Zakaj je priporočeno zamenjati obstoječo kavo z FITNESS COFFEE kavo?

Zamenjava vaše obstoječe kave z FITNESS COFFEE kavo je priporočljiva zaradi kontroliranega vnosa količine kofeina v organizem.

Kdo ne bi smel piti FITNESS COFFEE kave?

FITNESS COFFEE kava je naravni izdelek, zato ga lahko pijejo vse zdrave in telesno aktivne osebe. Pri vseh zdravih osebah je v času testiranja izdelek pozitivno vplival na telo, vsekakor pa menimo, da se je potrebno kot pri vseh prehranskih ali zeliščnih dodatkih posvetovati z vašim osebnim zdravnikom o primernosti uporabe tega izdelka, še posebej če imate zdravstvene omejitve.
Če dojite, ste noseči ali želite zanositi, imate hipertenzijo ali srčno bolezen, se morate pred uporabo tega izdelka posvetovati z zdravnikom. Ker izdelek vsebuje kofein ga odsvetujemo uporabi osebam mlajšim od 16 let.

Zakaj ime FITNESS COFFEE?

Kava FITNESS COFFEE je bila prvenstveno razvita za profesionalne in rekreativne športnike. Izdelek je bil razvit kot pomoč za regeneracijo telesa; pospeševanje metabolizma in dodatno izgorevanje maščob v organizmu. Čeprav ni vsak športnik, je kava primerna tudi za tiste, ki želijo izgubiti kakšen kilogram telesne teže, predvsem pa za tiste, ki se želijo počutiti bolje zaradi vsebnosti antioksidantov.

Ali lahko še naprej jemljem vitamine in minerale, če sem pil kavo FITNESS COFFEE?

Fitnes kava je prehransko dopolnilo, ki vsebuje številne učinke, ki so koristni pri vsakodnevni prehrani. Seveda pa lahko jemljete vitamine in minerale čeprav pijete FITNESS COFFEE kavo. FITNESS COFFEE kava ni nadomestek za vitamine.

Ali lahko pijem FITNESS COFFEE kavo če jemljem zdravila?

Ni znanih škodljivih učinkov kave, vendar se pred uporabo posvetujte z vašim zdravnikom.

Kako varna je proizvodnja kave FITNESS COFFEE ?

Proizvod FITNESS COFFEE kava je 100% rastlinskega izvora in je narejena v Evropski uniji v ITALIJI. Proizvodnja je v kraju BRACCIANO; regija LAZIO v sodobnem industrijskem objektu, ki zagotavlja vse varnostne in zdravstvene zahteve. Proizvodnja je organizirana v skladu z Ministrstvom za zdravje v Italiji in po veljavni Evropski zakonodaji. Vse sestavine prihajajo s kontroliranim poreklom od certificiranih Italijanskih dobaviteljev, kar zagotavlja svežino in hranilno vrednost posameznega izdelka.

Kakšen je rok trajanja izdelka?

FITNESS COFFEE kava ima rok trajanja 2 leti. Datum uporabe je označen na posameznem pakiranju.

Kako je potrebno shranjevati FITNESS COFFEE kavo?

Da se ohrani okus sveže pražene kave in vzdržuje visoko raven antioksidantov in hranil v njej je potrebno kavo shranjevati v hladnem in suhem prostoru, v dobro zatesnjeni embalaži.

Kakšna je vsebnost kofeina v FITNESS COFFEE kavi?

Vsebnost kofeina je odvisna od priprave FITNESS COFFEE kave. Espresso kava vsebuje med 50-70 mg kofeina na skodelico; kapljično pripravljena kava kot je filter kava pa med 70-100 mg na skodelico.
Študije, ki so opravljene zagovarjajo kofein kot naraven spodbujevalec, nasprotne študije pa ga spoznavajo kot zdravju nepomembnega. Resnica je nekje v sredini, saj je lahko primerna količina kave koristna za zdravlje.
To dosežemo s patentiranim proizvodom FITNESS COFFEE kave, ki ga zamenjamo z našo običajno kavo. Ne samo, da je vsebnost kofeina manjša, ampak organizem dobi še izvlečke zelišč in antioksidantov, ki so koristni za vaše telo.

Kakšen je najboljši način za pripravo FITNESS COFFEE kave?

Način priprave FITNESS COFFEE kave je po vaši želji in okusu.Izbirate lahko med Espresso kavo; Filtrskim načinom priprave kave; Priprava v caffeterii. . .
Dodajanje mleka ne spremeni antioksidantov v vsebnosti, prav tako ne spremeni vsebnosti dodajanje sladkorja. Vendar je pomembno omeniti, da mleko vsebuje sladkorje in maščobe, ki vaše telo obremenijo z dodatnimi kalorijami in znižujejo učinkovitost in vpliv na telo.

Kako naročiti FITNESS COFFEE kavo in kakšna je dobava?

V naši spletni trgovini, ki vas vodi po nakupu korak po korak lahko kupite naše izdelke. Dostava izdelkov je običajno naslednji dan, saj so izdelki na zalogi, v primeru praznikov pa bo pošiljka oddana naslednji delovni dan.

Kje lahko prevzamem izdelek ?

Izdelek lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja: NutriFit d.o.o. (StudioFit), Žolgarjeva ul. 4a, Slov. Bistrica.
Izdelek vam lahko dostavimo z GLS Slovenije; cena pošiljanja je po veljavnem ceniku GLS Slovenije za podjetja.

Kako plačam izdelek?

Izdelek plačate ob prevzemu kurirju hitre pošte  ali na najbližjem bencinskem servisu ki je v mreži GLS hitre pošte.